Dit evenement is nog meer dan de andere bedoeld voor weerzien, gezelligheid en bijpraten. Onder het genot van een drankje en een hapje gaat dat veel beter.

EvenementTapasmiddag
DatumZa 31 augustus t/m zondag 1 september
LocatieMarina Kortgene, Veerse Meer
Programma
Vrijdag
30 aug
20.00 Eiland in de buurt van Kortgene op het Veerse Meer. Voor de schippers die dat willen. Zoek de Westerlyvlag en de Ginger!
Zaterdag
31 aug
14.00 Welkom in Marina Kortgene
17.00 Welkomstpalaver met aperitief
18.00 Aansluitend Tapa’s buffet door iedereen
Zondag
1 sep
9.30 Koffiedrinken in de Kota. Om een uur of 12 gaat ieder zijns weegs richting thuishaven. Wie wil kan natuurlijk een nazomerweekje op ’t water blijven.
ToegankelijkLeden
Type tochtFamilietocht. We hebben een Kota gehuurd aan ’t water en de ligplaatsen voor de boten zijn vlakbij. Met de auto kun je er natuurlijk ook komen. Tevens is er een jeu de boules baan waarop we voor de liefhebbers een wedstrijdje kunnen organiseren. Wij zorgen voor gezellige muziek zodat we misschien ook nog een dansje kunnen doen. Buiten de Kota zijn bankjes en tafels die niet gereserveerd kunnen worden. Bij slecht weer kunnen we in de Kota vertoeven. Groetjes Gerard en Gina @GINGER ⛵️
InformatieNeem je eigen zelfgemaakte (of gekochte) Tapas drankjes mee. We maken er een mooi buffet van. Zo hebben we een feestelijke Tapastafel.
KostenLiggeld, verder niet
Aanmelden► Aanmelden Tapasmiddag
Laat even weten of je er bij bent met boot (afmetingen) auto, camper of ander vervoermiddel. En met hoeveel personen je komt.

Via een reactie kan je als lid laten weten, dat je het voornemen hebt om deel te nemen aan dit evenement. Zo weten andere leden hoeveel belangstelling er is.


◄ Jaaroverzicht WCN-evenementen