Van 1 tot en met 31 oktober kunnen (bemannings)leden en donateurs zich aanmelden voor de Techniekdag op zaterdag 9 november in Hilversum. De Techniekdag is een verenigingsdag van de Westerlyclub. Leden treffen elkaar om kennis te maken, bij te praten, informatie uit te wisselen, ervaringstips van deskundigen te krijgen en aan technisch georiënteerde workshops deel te nemen.

Voor de jeugd is een Nomadenbivak ingericht waar de hele dag diverse activiteiten georganiseerd worden. Op het Marktplein vind je de kofferbakverkoop, boekenverkoop, vacaturebank, een evenementen-ledenenqûete en een zeilfi-station. Vanzelfsprekend is er aan de inwendige mens gedacht met lunch en de afsluitende informele borrel. Ook is het mogelijk ’s avonds aan het diner deel te nemen.

Om het geheel op te luisteren zijn de leden uitgenodigd iets lekkers voor op het Gebak-buffet te maken en bij aanmelding aan te geven waar ze het Techniekdag Comité zullen assisteren in de uitvoering. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Dit wil je niet missen. Aanmelden voor de Techniekdag.

1 okt – Start aanmelding Techniekdag