Voor het tweede jaar op rij organiseren we de Techniekdag nieuwe stijl. wederom hebben veel leden een aspect van het zeilen, varen of techniek op zich genomen om een workshop of een ervaringstip voor te verzorgen. De Workshops duren 30 minuten en de deelnemers zijn zelf actief. Bij het nieuwe onderdeel Ervaringstips wordt in 10 minuten door ervaringsdeskundigen verteld over dat handigheidje aan boord, die bijzonderheid die ze meegemaakt hebben of dat advies dat voor iedereen waardevol is. Deze experts zijn vaak al decennia lid, maar er is ook een gloednieuw lid die hierin meedoet!

Er is een Marktplein met diverse kraampjes en een Nomadenbivak waar activiteiten voor jeugd georganiseerd worden. Het Techniekdag Organisatie Comité is bijzonder verguld met het prachtige en gevarieerde aanbod. Het biedt alle (bemannings)leden veel ruimte in keuze. De indeling is zo in elkaar gezet dat iedereen zelf een persoonlijk programma voor de dag kan vaststellen. Voor elk wat wils! Westerly’s klaar, kiezen maar! De aanmelding start 1 oktober. Alle informatie op: Techniekdag

Bijzonderheid dit jaar: Je kunt een foto van je eigen schip laten schilderen door Lotte. Daarmee probeert ze haar droomwens in vervulling te laten gaan; een jaar meezeilen met ‘School at sea’.

30 sep – Gevarieerd programma Techniekdag